primavera-bio.cz

OCHRANA OSOBNÍCH DAT

Respektujeme Vaše soukromí a chráníme Vaše osobní data.
Vaše osobní údaje slouží výhradně k účelům bezproblémového vyřízení objednávek, a pokud zadáte „souhlas ke zpracování pro marketingové účely“, potom i k zasílání newsletterů, nabídek a akcí e-mailem. Jak to děláme se níže dozvíte na této stránce.


Osobní údaje zákazníků uchováváme v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.


Veškerá data, která od vás získáme při registraci, pečlivě chráníme před potenciálním zneužitím.


Kdykoliv můžete požádat o jejich změnu či vymazání.

KDYŽ DÁTE SOUHLAS k REGISTRACI, NEBO NAKUPUJETE



Pokud u nás nakupujete, musíme mít Váš "SOUHLAS se zpracováním údajů " (tzv. Souhlas s registrací) pro vyřízení a doručení objednávky. Tento souhlas zaškrtnete při registraci.


1.    Tímto udělujete souhlas společnosti Marex-net s.r.o. (provozovateli obchodu Greenwave), se sídlem Roháčova 265/36, IČ 61508268, DIČ CZ615082698 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

-            Jméno a Příjmení
-            Adresu (případně fakturační adresu)
-            Emailovou adresu
-            Telefonní číslo


2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů společností Marex-net s.r.o., se sídlem Roháčova 265/36, Praha 3, 13000, IČ 61508268, DIČCZ61508268: jméno a příjmení, adresa pro doručování zboží, fakturační adresa, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále jen „osobní údaje“).


3. Osobní údaje kupujících požadované v objednávkovém formuláři shromažďuje prodávající Marex-net s.r.o. v nezbytném rozsahu za účelem realizování kupních smluv, zjištění zpětné vazby kupujících a informování kupujících. Kromě osob a společností dopravujících zboží a správce e-shopu 3nicom.cz nebudou osobní údaje prodávajícím bez předávány třetím osobám.


4.    Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

a.    zřízení a administrace uživatelského účtu;
b.    nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku.

5.    Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

a.    zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu.

b.    nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku. Případně nákupu s 3% slevou, pokud o ní zákazník požádá.

6.    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a.            3nicom s.r.o. – IT firma spravující e-shop
b.            firma zajišťující přepravu zboží – dle Vašeho výběru : PPL, Česká pošta, Zásilkovna
c.            účetní firma KODAP a.s.

7.    Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

8.    Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu na info@greenwave.cz nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.


9.Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

Vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje. Požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii, u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost, nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování, nebo požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů, na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto nařízením. případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranuosobních údajů.

KDYŽ SE PŘIHLÁSÍTE K ODBĚRU NEWSLETTERU



Zákazníci, kteří s námi chtějí zůstat v kontaktu, musí při registraci dát SOUHLAS se zpracováním osobních dat pro marketingové účely. Jen tak mohou dostávat Newsletteru a pravidelné informace o slevách a akcích.


1.    Zaškrtnutím „Souhlasu se zpracováním osobních dat pro marketingové účely“ zákazník vyslovuje svůj výslovný souhlas s používáním jeho e-mailové adresy a telefonního čísla společností Marex-net s.r.o. (provozovatelem e-shopu Greenwave) k účelům: zasílání pravidelného emailového zpravodaje, informací ohledně nabízeného zboží, služeb nebo podniku prodávajícího. Každý zákazník má možnost kdykoliv odhlásit odebírání emailového zpravodaje kliknutím na odkaz/požadavek „Odhlašte se“ ve spodní části obdrženého emailového zpravodaje.

Pokud dáte „Souhlas se zpracováním osobních dat pro marketingové účely“, budeme moci pracovat s vaší e-mailovou adresou, telefonním číslem a bude u nás uložena i IP adresa, ze které jste souhlas udělili. Toto nám umožní lepší komunikaci.

2.    Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem

a.    zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte.

3.    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a.    Poskytovatel softwaru Ecomail

b.    3nicom s.r.o. – IT firma spravující e-shop

4.    Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

5.    Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

6.    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-    vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje.
-    požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
-    vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
-    u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
-    nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
-    požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
-    na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
-    v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vždy můžete požádat o vymazání dat z našich databází, a to žádostí zaslanou na náš e-mail info@greenwave.cz

COOKIES

Co jsou soubory cookies?


Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:


•    ke správné funkčnosti našich stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi;
•    při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat;
•    při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji; na základě toho můžeme co nejlépe přizpůsobit naši nabídku Vašim požadavkům;
•    pomáhají nám zjistit, které reklamy si návštěvníci nejčastěji prohlíží, aby se jim při procházení stránek nezobrazovala stále stejná reklama, případně aby se jim nezobrazovala reklama na zboží, o které nemají zájem.


Jaké soubory cookie používáme:



Soubory cookie používané na našich stránkách lze z hlediska jejich trvanlivosti rozdělit na dva základní typy. Krátkodobé tzv. „session cookie“ které jsou pouze dočasné a zůstávají uloženy ve Vašem prohlížeči pouze do té doby, než prohlížeč zavřete, a dlouhodobě tzv. „persistent cookie“, které zůstávají uloženy ve Vašem zařízení mnohem déle nebo dokud je ručně neodstraníte (doba ponechání souborů cookie ve vašem zařízení závisí na nastavení samotné cookie a nastavení vašeho prohlížeče).


Z hlediska funkce, kterou jednotlivé cookie plní, lze cookie rozdělit na:
•    konverzní, které nám umožňují analyzovat výkon různých prodejních kanálů
•    trackingové (sledovací), které v kombinaci s konverzními pomáhají analyzovat výkon různých prodejních kanálů
•    remarketingové, které používáme pro personalizaci obsahu reklam a jejich správnému zacílení
•    analytické, které nám pomáhají zvýšit uživatelské pohodlí našeho webu tím, že pochopíme, jak jej uživatelé používají
•    esenciální, které jsou důležité pro základní funkčnost webu


Některé soubory cookie mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Například informace o produktech kupovaných návštěvníky na našich stránkách mohou být zobrazeny reklamní agenturou, abychom mohli lépe uzpůsobit zobrazení internetových reklamních bannerů na Vámi zobrazovaných webových stránkách. Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.


Jak odmítnout používání souborů cookie


Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.


Přihlášení proběhlo v pořádku.
Jste příhlášen jako. Host.
Neplatné uživatelské jméno, nebo heslo.
Váš kód je v pořádku, sleva je aplikována.
Váš kód nebyl správně zadán, sleva nebude započítána.